Werkplaats

Ook na de aanschaf van uw auto staat het team van Autobedrijf van Burken voor u klaar. Wij dragen zorg voor het onderhoud en reparatie van uw auto. Wij beschikken namelijk over moderne apparatuur en goede opgeleide monteurs. Mocht er bij reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer het onderhoud iets langer duurt, dan laten wij u dat altijd even weten. Uiteraard zorgen wij voor gratis vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft!

 

Zo kunt u vol vertrouwen en met een veilig gevoel de weg op;

 

  • Onderhoud aan alle merken
  • APK
  • Ruitreparatie
  • Banden en velgen
  • Schadeherstel en taxatie
  • Inbouw accessoires
  • Aircoservice

 

Snelle service

Wilt u snel uw remlicht laten vervangen, of heeft uw auto plotseling een probleem? Geen nood! Wij staan borg voor snelle zorg. Ook zonder afspraak bent u bij ons welkom. Uitsluitend in het geval van regulier onderhoud en keuringen vragen wij u om vooraf een afspraak met ons te maken.

 

Werkplaats

 

APK keuring

De APK keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

 

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

 

monteur

 

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg.

 

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

 

Apparatuur

 

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen

 

Schadeherstel

Heeft uw auto een kras of een deuk? Schade aan uw auto is altijd vervelend. Wij herstellen uw auto daarom snel en vakkundig en begeleiden het gehele proces. Hier valt ook het papierwerk onder: wij helpen u met het invullen van het schadeformulier, houden contact met de schade-expert en met de verzekeringsmaatschappij. Ondertussen blijft u gewoon mobiel, omdat u bij ons altijd kunt rekenen op vervangend vervoer.