Schade

Heeft uw auto een kras of een deuk? Schade aan uw auto is altijd vervelend. Wij herstellen uw auto daarom snel en vakkundig en begeleiden het gehele proces. Hier valt ook het papierwerk onder: wij helpen u met het invullen van het schadeformulier, houden contact met de schade-expert en met de verzekeringsmaatschappij. Ondertussen blijft u gewoon mobiel, omdat u bij ons altijd kunt rekenen op vervangend vervoer.

 

Schade en diagnose van Burken

 

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen

 

Gratis vervangend vervoer

Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een van onze leenauto’s of leenfiets. Zo blijft u mobiel!

 

Sleepservice bij pech

Pech onderweg, het kan iedereen overkomen. Staat u stil langs de weg? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw auto z.s.m. wordt opgehaald en gerepareerd wordt.

 

Sleepservice